Karta

Garaiko platerak

Gure karta

Gure Txokoaren sukaldaritzaren bereizgarri garrantzitsuena gure produktu onenen benetako zaporearen eskaintza da. Hala, kartan jasotzen diren platerei, garaiko produktuetan oinarrituriko iradokizun gozoenak gaineratzen zaizkie.

Hasierako plateren bitartez, parrilaren garrantzi berezia islatzen duen eskaintza zabalari ekiten zaio. Bertan erretako jakien emaitza oso aipagarria da, hala hurbileko lonjetatik iritsi berri diren arrainen kasuan, nola aukeraturiko haragien kasuan ere. Halaber, etxean egindako postreak ere nabarmenak dira, gure azoketan topaturiko produktu guztiz naturalekin eginda baitaude.

Ahobizarra kentzeko kutixiak.

Hasierakoak

Mokofinenak tentatzeko moduko zapore eta testura aukera zabala.

Hasierakoak

Ezkur Urdaiazpikoa
Ezkur Xolomoa
``Cristal`` Ogia (ogi-xigortua) Tomatea eta Oliba-Olioarekin
Kantauri Itsasoko Antxuak
Foie Mikuita
Ensalada de Pimientos y Cogollos con Vinagteta de Queso Azul y Bonito
Tataki de Bonito a la Parrilla y Vinagreta de Aguacate

...

Olagarroa Parrilan
Onddo-Nahaskia
Alkatxofak Parrilan Almendra All i Oliarekin
Arrain-zopa
Ganba Txuriak Plantxan
Zigalak Arrautza-Irinetan Pasatuta
Limoi sorbetea cavarekin

Bekatua egiteko haragia.

Haragiak

Egur-ikatzarekin parrilan erretzeko edo beste era batera egiteko aukeratuak izan diren zatiek bezero guztien asebetetzea lortzen dute.

Haragiak

Txuletoia Parrilan (2 lagunentzat)
Txerrikume Konfitatua, Kinoa eta Honddoak

...

Buztan Erregosia
Arkumea Su-txikian Errea

Itsasotik mahaira.

Arrainak

Arrainak, gertuen dauden lonjetatik iristen dira zuzenean, eta aurkezten direneko modu guztietan bere freskura nabarmentzen da.

Arrainak

Abakandoa Parrilan (1-2 lagunemtzat)
Langosta Parrilan (2 lagunemtzat)
Bisigua Parrilan (2 lagunentzat)
Erreboilo Basatia Parrilan (2 lagunentzat)

...

Zapoa Parrilan
Legatz-kokotxak Pil-Pilean
Amuko Legatz Frijitua Etxeko Piper Gorriekin
``Begihaundi`` Txipiroi Zatituak Beren Tintan

Litxarreri natural eta elikagarriak.

Postreak

Etxeko postreak produktu naturalekin egiten dira, eta menu gogoangarri bati amaiera bikaina ematen diote.

Postreak

Sagar pastela
Txokolate pastel beroa
Brioche torrada karamelizatua
Mamia arrautza-esne eta izozkiarekin
Jogurt krema masusta sorbetearekin

...

Hur izozkia txokolate beroarekin
Platano biscuit-a txokolate beroarekin
Gazta izozkia
Kafe izozkia
Idiazabalgo gazta