Tradiziozko sukaldaritza

Gure Txokoako parrilak gure platerak berezko indarrez betetzen ditu.
6881_2
bertikala02_home

Sasoiko lehengaia eta sukaldaritza zaindua.

Tradizioa eta Joxe Mari Mitxelena sukaldariaren ukitu pertsonala

Gure Txokoa etengabe birsortzen da bere sustraiak galdu gabe. Horrela, bere sukaldaritzak Euskal Herriko plater tradizionalenak eta formularik berritzaileenak barneratzen ditu. Hori guztia, lehengaien aukeraketa zainduan eta parrilaren erabileran oinarrituz.

Tradiziozko sukaldaritza
Betiko zaporeak kalitate gorenarekin.

Gure baratze eta baserrietako aukeraketarik onena, eta gure itsasertzeko arrain freskoenak, gure plater klasikoenen lehengaiak dira.

Autore-sukaldaritza
Etxeko era berezia.

Joxe Mari Mitxelena sukaldariak berezko estiloa adierazten du nortasun handiko proposamen berritzailearen bitartez.

Ez dago itsaski freskoagorik

Haztegia, luxu galanta

Gure Txokoak itsaski-haztegia dauka, freskurarik handiena bermatuz.

  • team image
  • team image
  • team image
  • team image

Bodega bikaina

Janariarekin uztartzeko ardo onak.
_mg_6970

Garaiko jakiak

Gure sukaldea produktu onenen benetako zaporea eskeintzeagatik da ezaguna.